«
»

Saturday, July 3, 2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ Singer ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΥΡΙΑ!!


Το να αγορασω ραπτομηχανη μου ειχε γινει εμμονη ιδεα τους τελευταιους πεντε μηνες।
Οταν τελιωνουν λοιπον οι πανελληνιες ο χρονος ξαφνικα γινεται απλετος, οι δυνατοτητες απεριοριστες! Ποια στιγμη λοιπον θα ηταν καταλληλοτερη για να πραγματοποιησω την πολυποθητη αγορα μου??
Κι ομως οποιος βιαζεται σκονταφτει ελεγε η γιαγια μου। Εγω θα το χαρακτηριζα απλως bad timing!! Ενω η καλη σου ολο ενθουσιασμο εσπευσα να αγορασω ραπτομηχανη (επιτελους), οι αγαπημενοι μου γονεις φροντιζαν για τον ιδιο σκοπο! Μου πηραν μια δωρο! Και να σου που βρεθηκα απο το τιποτα, να εχω στα χερια μου δυο ραπτομηχανες εξισου καλες.
Αυτος ο κοσμος μας, ενα μυστηριο, μια ειρωνια ειναι, μια συμπτωση. Κοιτα να δεις, που θα ελεγε η γιαγια μου (το περιεργο νοημα αυτης της πολυχρηστης φρασης ας στο συζητησουμε μια αλλη φορα).

Δεν το εχω ξανακανει, ιδεα της αδερφης μου ηταν και μαλιστα διολου κακη,αν σκεφτεις οτι το καταστημα απ'οπου αγορασα την μηχανη δεν μου επετρεπε ουτε να την επιστρεψω ουτε να την αλλαξω (ειχαν περασει βλεπεις δεκα μερες μεχρι να ανακαλυφθει η υπαρξη και της δευτερης ραπτομηχανης-δωρο-εκπληξη). Ετσι κατεφυγα στον πιστο φιλο, το internet, που αν ξερεις πως να του φερθεις, σπανια σε απογοητευει!
http://www.emarket.gr/item-21250499-e-%CE%A1%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%20SINGER%20Smart%20II
Αυτο ειναι προς το παρον το μονο σαιτ δημοπρασιων οπου εχω διαθεσει την προσφορα μου!!
Οποιος ενδιαφερεται, πλιζζζζ ας ριξει μια ματια!
Για οποια απορια you could always e-mail me!!!